Statistik för betting

När det kommer till betting är det mycket att hålla koll på för att bli en framgångsrik spelare. Statistik är en av de saker du uppmanas hålla god koll på då det på många sätt är grunden till ett vinnande spelande. Det finns olika statistik att hålla koll på och det gäller för dig som spelare att veta vad du ska leta efter för att få ditt spelande att bli både roligt och segrande. Det är inte bara att räkna antalet vunna spel kontra antalet förlorade, det vore att ta det hela alltför lättvindigt. Nedan kan du läsa om vilken statistik som viktig att fokusera på.

Förväntad utdelning

En typ av statistik som har kommit att bli alltmer populär under senare år är den som visar den förväntade utdelningen som ett lag eller en spelare har. Låt oss säga att ett lag snittar runt två mål per match efter att halva ligan är spelad. Två mål per match behöver inte vara hela sanningen då laget mycket väl kan ha underpresterat eller överpresterat när det kommer till att förvalta chanser. Därför finns analytiker som kikar på om laget borde göra fler eller färre mål sett till hur många klara målchanser som skapats. Den här typen av statistik kan vara till god hjälp vid betting.Mobilebet är också en av de sidor som har bäst odds på nästan alla spel. Det är ett stort bolag som ligger bakom sidan och de har kämpat hårt för att få det till en av de bästa bettingsidorna på nätet. Det är inte heller bara jag som tycker det. Många håller med om att mobilebet är grymma.

Spelarstatistik

För dig som föredrar att betta på att en viss spelare ska göra något särskilt under en match är det smart att läsa på kring spelarstatistik. Hur presterar en viss spelare mot olika motstånd, presterar han eller hon lika bra hemma som borta eller finns det andra förutsättningar att ta hänsyn till? Se till att läsa på om specifika spelare för att ge dig själv ett övertag gentemot spelbolagen. När det kommer till spelare finns det mycket statistik att tillgå online och via olika matcher och sportprogram. Att följa både matcher och spelare är en enkel och användbar metod för att bli bra på betting.